7/20/11

This is What I Feel

People change and grow up,that's a life.I try try and try to face the truth.Bitches always come and go like a shit.But,wait........ternyata they're change too.Everybody feels like there's nothing happen and they judge that nothing change but I DO feels something change.U u u u and u bla bla bla and bla,they're change too! Wow.
I can't believe this but I MUST BELIEVE THIS,right? Think twice,people grow up and change,people change and grow up! So don't be negative.Dibalik keberubahan semua orang itu tuh pasti ada hikmah nya.All problem has a solution and semua kejadian atau masalah itu pasti ada hikmahnya.Sumpah ini random abis,tadinya mau nulis postingan tentang........haha lupakan tapi tbtb jadi terbentuk curcolan eh ups gak juga sih gak curcol.
Random aja gitu nge posting ini.

Btw,I'm not excited and I'm not feel comfortable with my new class.New class,new life,new classmates and of course new drama! That's a life bitches.I do have a life.I'm not like u bitches,so,GET A LIFE! Tapi,I'm
sure deeeh pasti ntar lama lama bakalan nyaman kok sama 8D.Semua aja udah pada nyaman sama kelas masing masing so,why I can't? ƪ(ˇˇ)ʃ

No comments:

Post a Comment